de maig 08, 2023

Contingut de la petició feta a l'Ajuntament de Quart per part de l'APVSMM relativa a la retolació i instal·lació de fanals a l'anomenada "Colònia Vinyoles" i de l'habilitació del Punt de trobada veïnal on ara hi ha les antigues bústies del Veïnat de Sant Mateu de Montnegre.

Les tres peticions que fem a l'Ajuntament de Quart durant aquest exercici de 2023, d'acord amb els contactes que hem tingut des de l'APVSMM amb el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, tenen com a eix la millora de la qualitat residencial i veïnal i de la imatge de l’anomenada "Colònia Vinyoles" la qual, malgrat considerar-se zona no urbanitzable, té una estructura general equivalent a una zona urbana i contribueix al finançament municipal. Per tot hem demanat que,

  1. S’estudiï i dugui a terme la retolació dels carrers de l’anomenada “Colònia Vinyoles” i que se substitueixi i completi la vella retolació, ja inútil per deteriorada o perduda. Aquesta retolació de característiques rústiques, s’hauria de basar en la nomenclatura que consta al mateix ajuntament i que reflectim en els fitxers que annexem en els fitxers que acompanyen aquesta instància.
  2. Un cop acabada la instal·lació de les noves bústies del Veïnat de Sant Mateu de Montnegre (a la vorera de la carretera davant de Can Torres) que ha dut a terme l’ajuntament, caldria convertir les bústies velles, aprofitant els muntants i el cobert de les velles (que caldria retirar un cop les noves ja siguin operatives), en un punt de trobada veïnal dotat d’un plafó d’anuncis, un mapa topogràfic del veïnat, un rètol amb el nom del veïnat i un fanal  alimentat amb energia solar i amb detector de moviments.
  3. Instal·lació de 3-4 fanals, alimentats amb energia solar i amb detectors de moviments a les principals cruïlles de l’anomenada “Colònia Vinyoles” que facin més amigable i segura la circulació nocturna pels carrers.


Esperem la seva resposta per escrit.

You Might Also Like

0 comments