d’abril 11, 2023

Cal fer un bon ús del punt de recollida de residus (àrea d'aportació de residus) que tenim assignat els veïns dels afores del municipi de Quart.


Des de l'Associació de Propietaris i Veïns de Sant Mateu de Montnegre (APVSMM) volem insistir en la importància de fer la recollida selectiva de residus a les nostres llars però també en el fet de col·locar adequadament els residus domèstics en el punt municipal de recollida d'escombraries i residus.

És crucial que tots col·laborem per mantenir aquest espai net i ordenat, ja que això no només contribueix a la salut i la seguretat de la comunitat, sinó que també ajuda a preservar el medi ambient.

Desafortunadament, hem observat que molts veïns continuen deixant els seus residus de forma desordenada, sense tenir en compte la importància d'una correcta disposició. Això pot portar, a part de la desmotivació del que reciclen, a  problemes com la propagació de malalties, la proliferació de plagues o la contaminació dels recursos naturals.

Per això, des de l'APVSMM volem recordar-vos la importància de dipositar els residus de forma adequada i segons les instruccions del servei municipal de recollida de Quart. Això implica separar els residus segons el seu tipus i dipositar-los en els contenidors corresponents, mantenint la distància de seguretat i evitant bloquejar el pas per als altres veïns.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i compromís en la millora del nostre entorn i la qualitat de vida de la nostra comunitat, de tots els veïns.

You Might Also Like

0 comments